تیراندازی در روز روشن در سیدنی، سه نفر زخمی در پی داشت

سه نفر در پی تیراندازی در روز روشن در یکی از خیابانهای سیدنی زخمی و در بیمارستان بستری شدند. این حادثه امروز حوالی ساعت ۱:۱۵ بعدازظهر در خیابان ساوت پارید در منطقه آبرن، حومه غربی سیدنی رخ داد.
به گزارش رادیونشاط، به دنبال این حادثه، بلافاصله نیروهای پلیس و امدادی در محل حاضر شده و به مداوای مجروحان پرداختند. هر سه مصدوم پس از دریافت کمکهای اولیه به بیمارستان منتقل شدند و در حال حاضر تحت درمان قرار دارند.
این تیراندازی که جدیدترین مورد در سلسله حوادث مشابه در سیدنی به شمار میرود، در مقابل ایستگاه راهآهن آبرن و روبروی یک کبابفروشی رخ داده است.
کریس مینز، نخستوزیر نیوساوت ولز، این تیراندازی را "به طرز شوکهکنندهای جسورانه" توصیف کرد و گفت که نیروهای پلیس ایالت در حال تعقیب عاملان این حادثه هستند.
تحقیقات برای رسیدگی به این پرونده به نیروی ویژه "استرایک فورس فالکون" سپرده شده است. این دایره ویژه اواخر ماه مه و پس از وقوع چندین مورد تیراندازی میان باندهای جنایی رقیب در نیو ساوت ولز، تشکیل شد. حدود ۱۰۰ کارآگاه به همراه ۵۰ افسر دیگر در این دایره ویژه فعالیت میکنند.
رئیس پلیس نیو ساوت ولز نیز در واکنش به این حادثه، پیامی قاطعانه برای عاملان چنین تیراندازیهایی صادر کرد: "پیام من به هر کسی که قرار است این تیراندازیهای خیابانی را انجام دهد این است که پلیس شما را دستگیر و برای مدت طولانی زندانی خواهد کرد."