علمی

دولت استرالیا در مسیر ارزان‌سازی داروهای کاهش وزن از سال آینده

media.news.imagealternatetextformat.details


دولت فدرال استرالیا در حال بررسی اعطای یارانه به داروهای پیشرفته کاهش وزن، از جمله داروی پرمصرف اوزمپیک (Ozempic)، است تا دسترسی بیماران به این داروها تسهیل و هزینه‌های آن‌ها کاهش پیدا کند.

به گزارش رادیونشاط، مارک باتلر، وزیر بهداشت استرالیا، اعلام کرد که این داروها احتمالاً از سال آینده در فهرست طرح مزایای دارویی قرار خواهند گرفت. چنین اقدامی، زمینه را برای کاهش چشمگیر قیمت این داروها برای مصرف‌کنندگان فراهم خواهد کرد.

براساس گزارشی که نوامبر گذشته توسط دانشگاه نیو ساوت ولز منتشر شد، در حال حاضر حدود نیمی از افرادی که از این داروها استفاده می‌کنند، ماهانه بین ۲۰۰ تا ۶۰۰ دلار برای تهیه آن‌ها هزینه می‌پردازند.

این هزینه‌های بالا، فشار مالی قابل توجهی را بر دوش بیماران تحمیل می‌کند. با این حال، تخصیص یارانه دولتی می‌تواند مسیر را برای گسترش درمان چاقی، به‌ویژه برای افرادی که با این عارضه و بیماری‌های مرتبط با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند، هموار سازد.

نظر خود را ارسال نمایید