اجتماعی

سرمایه‌گذاری 1.7 میلیارد دلاری استرالیا برای پهپادهای زیردریایی "شبح کوسه"

media.news.imagealternatetextformat.details


دولت فدرال استرالیا با امضای قراردادی به ارزش 1.7 میلیارد دلار، ناوگان پهپادهای زیردریایی پیشرفته و بومی‌سازی شده موسوم به "شبح کوسه" (Ghost Shark) را طی پنج سال آینده به خدمت خواهد گرفت. 

به گزارش رادیونشاط، از این پهپادها در جهت تقویت قابلیت‌های دفاعی و نظارتی نیروی دریایی سلطنتی استرالیا استفاده خواهد شد. وزارت دفاع استرالیا برای ساخت، تحویل، نگهداری و توسعه این زیردریاهای بدون سرنشین، با شرکت "اندرویل استرالیا" به توافق رسیده است.

ریچارد مایلز، معاون نخست‌وزیر و وزیر دفاع استرالیا، صبح امروز اعلام کرد، پهبادهای شبح کوسه از قابلیت‌های پیشرفته‌ای مانند رادارگریزی، پنهان‌کاری و برد عملیاتی بالا برخورد هستند. این پهپادها برای انجام ماموریت‌های اطلاعاتی، نظارتی، شناسایی و تهاجمی طراحی شده‌اند. با این حال، جزئیات دقیق از تعداد پهپادها، قابلیت‌ها و نحوه استفاده از آن‌ها را اعلام نشده است.

این قرارداد همچنین حدود ۷۵۰ شغل جدید به صورت مستقیم و 120 شغل دیگر به صورت غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد. دولت فدرال از سال ۲۰۲۲ تاکنون حدود ۱۴۰ میلیون دلار برای توسعه این پروژه در اختیار شرکت اندرویل قرار داده است.

استرالیا با این اقدام در تلاش است جایگاه خود را به‌عنوان شریک امنیتی برتر کشورهای اقیانوسیه تقویت کرده و ارتقا بخشد. این پروژه بخشی از برنامه گسترده‌تر استرالیا برای نوسازی و افزایش توانمندی‌های نظامی خود به ویژه در مقابله با تهدیدات منطقه‌ای است.

نظر خود را ارسال نمایید