آتشسوزی مهیب در کارخانه کفپوش چوبی در حومه سیدنی
بیش از ۳۰ آتشنشان برای کنترل و مهار آتشسوزی کارخانه تولید کفپوش چوبی در غرب شهر سیدنی سخت در حال تلاش هستند.
به گزارش رادیونشاط، ظرفشوییبر اساس گزارشها، نیروهای خدمات اضطراری اندکی پیش از ساعت سه بعدازظهر امروز (به وقت محلی) به محل وقوع این حادثه در خیابان کلیرمانت اونیو در منطقه گرینایکر اعزام شدند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و نجات نیو ساوت ولز اعلام کرد که تا این لحظه، گزارشی مبنی بر وقوع هرگونه مصدومیت احتمالی دریافت نشده است. با این حال، نگرانی اصلی متوجه خطر سرایت شعلههای آتش به املاک مسکونی اطراف است. بهطوری که ساختمانهای واقع در دو طرف و پشت این کارخانه در معرض تهدید جدی قرار دارند.
در پی این رخداد، پلیس نیو ساوت ولز و نیروهای اورژانس نیز در محل حادثه مستقر شدهاند. از کلیه رانندگان و شهروندان درخواست شده که به منظور تسهیل عملیات امداد و نجات، از نزدیک شدن به محدوده آتشسوزی اکیدا خودداری نمایند.
