دولت استرالیا ارسال دو فروند هواپیمای نیروی هوایی وهمچنین تعدادی از پرسنل نیروی دفاع این کشور به خاورمیانه را مورد تایید قرار داد.
به گزارش رادیونشاط، ریچارد مارلز،کفیل نخست وزیر استرالیا اظهار داشت، نیروهای نظامی استرالیا به منظور پشتیبانی و حمایت از شهروندان این کشور در خاورمیانه حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد، هواپیماهای نظامی استرالیا صرفا برای خارج کردن شهروندان استرالیایی از منطقه درگیری و خطر در مواقع اضطراری در این منطقه مستقر شدهاند.
آقای مارلز به تعداد پرسنل نظامی اعزامی و همچنین مکان استقرار هواپیماهای نظامی استرالیا در خاورمیانه اشارهای نکرد.
او همچنین به شهروندان استرالیایی که قصد خروج از مناطقی مانند لبنان را دارند، توصیه کرد تعلل به خرج نداده و در صورت امکان برای تهیه بلیط هواپیما، در اسرع وقت از این مناطق خارج شوند.
از آغاز جنگ غزه، تاکنون 1800 استرالیایی از اسرائیل خارج شدهاند.
هواپیماهای استرالیایی مستقر در خاورمیانه عبارتند از، هواپیمای باربری گلوبماستر سی-17 و هواپیمای سوخترسان هوایی کی سی-30 که قادر به حمل مسافر نیز میباشد.
پنی ونگ،وزیر امور خارجه استرالیا نیز ضمن وخیم توصیف کردن وضعیت غزه، خواستار آتش بس بشردوستانه در جنگ اسرائیل با حماس شد.