در پی وقوع دو حادثه جداگانه در سیدنی و ملبورن، بار دیگر موضوع امنیت در اماکن عمومی در استرالیا مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش رادیو نشاط، در سیدنی، یک مرد ۵۱ ساله در بیمارستان Prince of Wales Hospital به چند پرستار، نیروهای پلیس و یک شهروند حمله کرد. به گفته پلیس، این فرد رفتاری خشونتآمیز داشته و در جریان درگیری، چند نفر دچار آسیب شدند. مأموران در نهایت با استفاده از شوکر (Taser) او را مهار و بازداشت کردند. تحقیقات درباره انگیزه این حمله ادامه دارد.
در حادثهای جداگانه در ملبورن، پلیس در حال بررسی یک تیراندازی از داخل خودرو و همچنین یک حمله آتشزا در محدوده Chapel Street است. جزئیات دقیقی از عاملان یا انگیزه این حملات منتشر نشده، اما نیروهای امنیتی حضور خود را در این منطقه افزایش دادهاند.
مقامات تأکید کردهاند که این دو حادثه بهصورت جداگانه در حال بررسی است، اما تکرار چنین رویدادهایی در شهرهای بزرگ، نگرانیهایی را درباره امنیت مراکز درمانی و مناطق پرتردد شهری افزایش داده است.