هشدار امنیتی در استرالیا؛ هوش مصنوعی، نفوذ و حملات سایبری را خطرناک‌تر کرده است

هشدار امنیتی در استرالیا؛ هوش مصنوعی، نفوذ و حملات سایبری را خطرناک‌تر کرده است

مقام‌های امنیتی استرالیا هشدار داده‌اند هوش مصنوعی به قدرت‌های خارجی امکان می‌دهد افراد موردنظر را دقیق‌تر شناسایی کنند و عملیات نفوذ و حملات سایبری را با سرعت و اثربخشی بیشتری پیش ببرند.

به گزارش رادیو نشاط به نقل از خبرگزاری استرالیا (AAP)، سیارا اسپنسر، معاون وزارت کشور استرالیا، گفت مهاجمان می‌توانند با کمک هوش مصنوعی سخنرانی‌ها، شبکه‌های اجتماعی و اطلاعات آنلاین افراد را بررسی کرده و راه‌های هدفمندتری برای جلب اعتماد و برقراری ارتباط با آن‌ها پیدا کنند.

او گفت هوش مصنوعی، عملیات نفوذ و مداخله خارجی را «سریع‌تر، آسان‌تر و خطرناک‌تر» کرده و برخی شرکت‌های فعال در این حوزه نیز نمونه‌هایی از ارتباطات جعلی مرتبط با عوامل دولتی خارجی را شناسایی کرده‌اند.

مایک برجس، رئیس سازمان اطلاعات و امنیت استرالیا (ASIO)، نیز چین را مهم‌ترین تهدید هکری علیه استرالیا دانست و هشدار داد برخی گروه‌های چینی شناخت گسترده‌ای از شبکه‌های مخابراتی کشور پیدا کرده‌اند و در شرایط خاص حتی می‌توانند بخش‌هایی از این شبکه‌ها را از کار بیندازند.

برجس در عین حال تأکید کرد چنین اقدامی در شرایط عادی بعید است و بیشتر در صورت وقوع جنگ مطرح می‌شود.

او همچنین هشدار داد گفت‌وگوهای بسیار حساس در خودرو یا در نزدیکی تلفن همراه انجام نشود، زیرا در صورت دسترسی غیرمجاز به این تجهیزات، امکان شنیدن مکالمات یا ردیابی موقعیت افراد وجود دارد.