آزمایش سراسری AusAlert؛ آژیر ۱۰ ثانیه‌ای و پیام انگلیسی

آزمایش سراسری AusAlert؛ آژیر ۱۰ ثانیه‌ای و پیام انگلیسی

سامانه تازه هشدار اضطراری استرالیا، AusAlert، روز دوشنبه ۲۷ ژوئیه در سراسر کشور آزمایش می‌شود و دستگاه‌های سازگار هم‌زمان با لرزش، صدایی شبیه آژیر پخش خواهند کرد.

به گزارش رادیو نشاط، هشدار ساعت ۲ بعدازظهر در ایالت‌های شرقی و قلمرو پایتخت، ساعت ۱:۳۰ در استرالیای جنوبی، قلمرو شمالی و بروکن هیل، ساعت ۱۲ ظهر در استرالیای غربی و ساعت ۱۱ صبح در جزیره کریسمس ارسال می‌شود.

صدای هشدار حدود ۱۰ ثانیه ادامه دارد و حتی در حالت بی‌صدا یا «مزاحم نشوید» نیز پخش می‌شود. دریافت‌کنندگان نیازی به انجام هیچ اقدامی ندارند.

پیام آزمایشی فقط به زبان انگلیسی نمایش داده می‌شود و بخش اصلی آن چنین است:

«Critical AusAlert. Test message – AusAlert. This is a test of AusAlert, Australia’s new emergency warning system. No action is required.»

دستگاه‌های سازگار شامل آیفون ۱۱ و مدل‌های جدیدتر با iOS 26.4 به بالا، گوشی‌ها و تبلت‌های دارای اندروید ۱۲ به بالا و اپل‌واچ‌های SE2، SE3 و سری ۶ به بعد با watchOS 26.4 به بالا هستند. آی‌پدهای اپل هشدار را دریافت نمی‌کنند و دریافت آن در گوشی‌های قدیمی‌تر یا دارای سیستم‌عامل‌های دیگر قطعی نیست.

افرادی که تلفن مخفی دارند، باید دستگاه را یک ساعت پیش از آزمابش خاموش یا در حالت هواپیما قرار دهند و تا ۲۴ ساعت پس از آن روشن نکنند.

دریافت‌نکردن هشدار لزوماً نشانه اختلال نیست و ممکن است به قدیمی‌بودن دستگاه یا نرم‌افزار، نبود پوشش شبکه، خاموش‌بودن دستگاه یا فعال‌بودن حالت هواپیما مربوط باشد. برای دریافت هشدار نیز سیم‌کارت فعال لازم نیست.

اُزآلرت قرار است از اول اکتبر ۲۰۲۶ برای ارسال هشدارهای اضطراری به‌طور رسمی راه اندازی شود.