جاسینتا آلن، نخستوزیر پیشین ویکتوریا، اعلام کرد در انتخابات ایالتی نوامبر نامزد نخواهد شد و به ۲۷ سال حضور خود در پارلمان این ایالت پایان میدهد.
به گزارش رادیو نشاط، آلن صبح جمعه این تصمیم را در یک نشست خبری در حوزه انتخابیه بندیگو ایست اعلام کرد.
او نخستین بار در سال ۱۹۹۹، یک روز پیش از تولد ۲۶ سالگیاش، وارد پارلمان ویکتوریا شد و در آن زمان جوانترین نماینده زن در این پارلمان بود.
آلن در ۲۹ سالگی به کابینه راه یافت و در سپتامبر ۲۰۲۳، پس از کنارهگیری دنیل اندروز، نخستوزیر ویکتوریا شد.
او ۲۷ ژوئیه، پس از آنکه حمایت اکثریت اعضای حزب کارگر را از دست داد، از رهبری حزب کنار رفت و بن کارول، معاون او، به نخستوزیری ویکتوریا رسید.
با نامزد نشدن آلن در انتخابات نوامبر، حضور ۲۷ ساله او در پارلمان ویکتوریا به پایان میرسد؛ دورهای که از ورود به پارلمان در ۲۵ سالگی آغاز شد و تا رسیدن به نخستوزیری این ایالت ادامه یافت.