جمع‌آوری کمک برای سازمان‌های امدادرسان غذایی در فروشگاه‌های کولز

جمع‌آوری کمک برای سازمان‌های امدادرسان غذایی در فروشگاه‌های کولز

مشتریان کولز از ۵ آگوست تا اول سپتامبر می‌توانند هنگام پرداخت هزینه خرید، مبلغی به دو سازمان امدادرسان غذایی در استرالیا اهدا کنند.

به گزارش رادیو نشاط به نقل از یاهو نیوز، کمک‌های جمع‌آوری‌شده در اختیار سازمان‌های «سکندبایت» و «فودبانک استرالیا» قرار می‌گیرد.

این کمک‌ها از طریق هزاران نهاد فعال در سراسر کشور، صرف پخت غذا، تهیه بسته‌های خوراکی و تأمین مواد غذایی مراکز محلی می‌شود.

در پژوهشی که به سفارش کولز و این دو سازمان انجام شده، شمار افرادی که طی شش ماه گذشته برای نخستین‌بار با مشکل تأمین غذای کافی روبه‌رو شده‌اند، 3.6 میلیون نفر برآورد شده است.

در همین مدت، ۴۱ درصد استرالیایی‌ها ناچار شده‌اند میان خرید مواد غذایی و پرداخت یکی دیگر از هزینه‌های ضروری زندگی، یکی را انتخاب کنند.

همچنین ۱۵ درصد، معادل حدود 3.1 میلیون نفر، به دلیل افزایش هزینه‌های زندگی ناچار شده‌اند دست‌کم یکی از وعده های غذایی را حذف کنند.

قبض‌های برق و گاز، هزینه سوخت و حمل‌ونقل و افزایش اجاره‌بها یا اقساط وام مسکن، از مهم‌ترین عوامل فشار بر بودجه غذایی خانوارها بوده‌اند.

کولز می‌گوید از طریق اهدای مواد غذایی فروش‌نرفته اما قابل مصرف به سازمان‌های امدادرسان، تاکنون مواد لازم برای تهیه معادل ۳۷۷ میلیون وعده غذا فراهم شده است.