حمله با خودرو به نماینده پارلمان استرالیا؛ هلن هینز یک پای خود را از دست داد    

حمله با خودرو به نماینده پارلمان استرالیا؛ هلن هینز یک پای خود را از دست داد    

   حمله وحشتناک با خودرو به هلن هینز، نماینده مستقل پارلمان فدرال استرالیا، به قطع شدن یکی از پاهای او منجر شد. این حادثه مقابل دفتر انتخاباتی هینز در ایالت ویکتوریا رخ داد. او پس از این حادثه با جراحات شدید به بیمارستان منتقل شد. وضعیت این نماینده ۶۵ ساله پارلمان با وجود انجام عمل جراحی، همچنان وخیم اعلام شده است.

به گزارش رادیو نشاط به نقل از ناین‌نیوز ، این حادثه بعدازظهر دوشنبه ۱۹ اکتبر در شهر وانگاراتا رخ داد. در این حادثه راننده یک تویوتا لندکروزر سفید پس از دور زدن ناگهانی، خودروی خود را به هینز کوبید. راننده سپس دنده‌ عقب گرفته و یک بار دیگر  به این نماینده پارلمان را زیر گرفت.

هینز پس از این حادثه ابتدا به بیمارستانی در وانگاراتا منتقل شده و سپس با بالگرد به بیمارستان آلفرد در ملبورن انتقال یافت. او شب دوشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت.

برندان نیوجنت، مردی ۴۳ ساله اهل تاراوینگی که پشت فرمان خودرو بود، با دخالت یکی از شهروندان نتوانست فرار کند و تا رسیدن پلیس و بازداشت در محل نگه داشته شد. ماموران همچنین چاقویی در خودروی او پیدا کردند.

آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا، این حمله را عمدی توصیف کرد و از شهروندی که برای نجات هینز وارد عمل شده بود، به‌عنوان قهرمان یاد کرد. با این حال، انگیزه احتمالی حمله هنوز کاملا مشخص نیست.

تیم مشترک ضدتروریسم متشکل از پلیس ویکتوریا، پلیس فدرال و سازمان اطلاعات امنیتی استرالیا (ASIO) در حال بررسی این پرونده است. به گفته رئیس پلیس فدرال، مظنون ممکن است با اتهام آسیب رساندن به یک مقام فدرال روبه‌رو شود؛ جرمی که حداکثر ۱۰ سال زندان در پی دارد.

این حادثه واکنش گسترده سیاستمداران استرالیا را به دنبال داشته است. آلبانیزی ضمن هشدار درباره افزایش تنش‌های سیاسی، تاکید کرد که تامین امنیت نمایندگان نباید مانع ارتباط مستقیم آن‌ها با شهروندان شود.