حمله با خودرو به هلن هینز؛ نماینده پارلمان استرالیا هر دو پای خود را از دست داد

حمله با خودرو به هلن هینز؛ نماینده پارلمان استرالیا هر دو پای خود را از دست داد

در پی حمله با خودرو به هلن هینز، نماینده مستقل پارلمان فدرال ، پزشکان ناچار شدند پای دیگر او را نیز به دلیل شدت جراحات قطع کنند. همسر این نماینده ۶۵ ساله اعلام کرد که با وجود از دست دادن هر دو پا، وضعیت جسمانی هینز در حال حاضر پایدار است.

به گزارش رادیو نشاط به نقل از ناین‌نیوز، فیل هینز روز چهارشنبه ۲۱ اکتبر در جمع خبرنگاران اعلام کرد که پای چپ همسرش پس از حمله روز دوشنبه قطع شد. پزشکان تلاش کردند پای راست او را حفظ کنند، اما شدت جراحات به حدی بود که ناچار به قطع آن شدند.

فیل هینز گفت: "خبر خوب این است که هلن زنده است و وضعیت پایداری دارد؛ این مهم‌ترین موضوع برای خانواده ماست." او همسرش را زنی مقاوم توصیف کرد و گفت دوران بهبودی او طولانی و دشوار خواهد بود.

در همین حال، برندان نیوجنت، متهم ۴۳ ساله حمله با خودرو به هلن هینز، روز چهارشنبه برای نخستین بار در دادگاه وانگاراتا حاضر شد. او با اتهام‌هایی از جمله رانندگی خطرناک منجر به جراحت شدید، وارد کردن عمدی جراحت شدید و آسیب رساندن به یک مقام دولتی فدرال روبه‌رو است.

نیوجنت در دادگاه درخواست آزادی با وثیقه نداد و در همچنان در بازداشت باقی خواهد ماند . قرار است جلسه بعدی رسیدگی به پرونده او روز ۴ فوریه ۲۰۲۷ تشکیل شود.

حمله به هلن هینز واکنش گسترده مقام‌های استرالیا را به دنبال داشته است. سم موستین، فرماندار کل استرالیا، که هنگام گفت‌وگوی همسر هینز با خبرنگاران در کنار او حضور داشت، ضمن محکوم کردن این حمله، خواستار کاهش تنش‌ها و احترام به دیدگاه‌های متفاوت شد.