دستگیری مردی در استرالیای جنوبی که مهاجران را در کمدهای خانه‌اش محبوس می‌کرد!

دستگیری مردی در استرالیای جنوبی که مهاجران را در کمدهای خانه‌اش محبوس می‌کرد!

یک مرد کلمبیایی به اتهام سوء استفاده از گروهی از مهاجران و محبوس کردن آن‌ها در کمدهای خانه‌اش در آدلاید، به دست پلیس بازداشت شد. 

به گزارش رادیونشاط، این فرد قرار است برای پاسخگویی به اتهامات خود در دادگاه حاضر شود.

به گزارش پلیس فدرال، این مرد 38 ساله به گروهی از جوانان ونزوئلایی کمک کرده بود تا در سال‌های 2015 و 2016 به استرالیا وارد شوند، اما پس از ورود، آن‌ها را تحت رفتارهای ظالمانه، غیرانسانی و تحقیرآمیز قرار می داده است. 

بر اساس این گزارش، متهم پاسپورت‌های این مهاجران را ضبط کرده و از آن‌ها به عنوان برده استفاده می‌کرد. او کنترل رفت و آمد و فعالیت‌های روزانه آن‌ها را در دست داشت و به اجبار از آن‌ها خواسته بود تا کارهای مختلفی انجام دهند و بدهی‌های غیرمنطقی خود را پرداخت کنند. در چند مورد، او مهاجران را به مدت چند روز در کمد زندانی کرده بود.

سرانجام روز گذشته، پلیس فدرال به منزل این مرد در آدلاید یورش برده و او را دستگیر کرد. ماموران همچنین وسایل الکترونیکی و مدارک موجود در خانه‌اش را کشف و ضبط کردند.

انتظار می‌رود امروز در دادگاه عالی آدلاید به اتهامات این مرد کلمبیایی رسیدگی شود و احتمال دارد که او به 27 سال زندان محکوم گردد.