سی‌سالگی نمایشگاه مجسمه‌های ساحلی سیدنی با پیام مقابله با خشونت علیه زنان

سی‌سالگی نمایشگاه مجسمه‌های ساحلی سیدنی با پیام مقابله با خشونت علیه زنان

نمایشگاه سالانه مجسمه‌های کنار دریا ( Sculpture by the Sea) در سیدنی، امسال سی‌سالگی خود را جشن می‌گیرد. در میان آثار هنری این رویداد، مجموعه‌ای از قلب‌های بتنی با پیام مقابله با خشونت علیه زنان، یکی از آثار شاخص نمایشگاه است.

به گزارش رادیو نشاط به نقل از ای‌بی‌سی، این نمایشگاه رایگان از ۱۶ اکتبر تا ۲ نوامبر در مسیر ساحلی دو کیلومتری میان بوندای و تاماراما برگزار می‌شود و انتظار می‌رود حدود ۴۰۰ هزار نفر از آن بازدید کنند.

مجموعه مجسمه‌های سوییت‌هارتس (Sweethearts) از آثار فیلیپا لایسگت و اومی مک‌کردی، نمادی از زنانی است که امسال در استرالیا به دست شریک زندگی فعلی یا سابق خود کشته شده‌اند.

روی هر قلب عبارتی حک شده که نمونه‌ای از جمله‌های رایج برای توجیه یا کم‌اهمیت جلوه دادن خشونت علیه زنان است.

این دو هنرمند ابتدا قصد داشتند ۵۲ قلب، برابر با میانگین سالانه تعداد زنانی که در استرالیا به دست شریک زندگی خود کشته می‌شوند، بسازند؛ اما با توجه به شدت خشونت علیه زنان در سال جاری، تصمیم گرفتند تعداد آن‌ها را افزایش دهند.

قرار است این قلب‌های بتنی پس از نمایش در سیدنی، در ماه مارس سال آینده در استرالیای غربی نیز به نمایش گذاشته شوند و سپس با فروش آن‌ها، درآمد حاصل به سازمان حمایت و اسکان زنان در شرایط بحرانی اختصاص یابد.

نمایشگاه «مجسمه‌های کنار دریا» از سال ۱۹۹۷ کار خود را آغاز کرده و امسال میزبان آثار هنری متعدد از جمله ۳۰ اثر از هنرمندان بین‌المللی است. به برآورد شورای محلی ویورلی، این رویداد سالانه حدود ۱۰ میلیون دلار به اقتصاد منطقه کمک می‌کند.