مرگ ۴۰۰ پلیکان بومی در نیوساوت‌ولز؛ علت هنوز نامشخص است

مرگ ۴۰۰ پلیکان بومی در نیوساوت‌ولز؛ علت هنوز نامشخص است

حدود ۴۰۰ پلیکان بومی در یکی از تالاب‌های مهم حیات‌وحش نیوساوت‌ولز تلف شده‌اند و مقام‌ها در حال بررسی علت این تلفات گسترده هستند.

به گزارش رادیو نشاط به نقل از یاهو نیوز، لاشه‌های این پرندگان اوایل ماه جاری در دریاچه «کاوندیلا»، بخشی از مجموعه دریاچه‌های منیندی در نزدیکی بروکن هیل، پیدا شد.

دامین کوک، بوم‌شناس مؤسسه «وت‌لند ریوایول تراست» که این پرندگان را پیدا کرده، گفت دیدن این تعداد پلیکان مرده برای او شوک‌آور بوده است.

بررسی‌ها، آنفلوانزای پرندگان از نوع H5 را به‌عنوان عامل مرگ آن‌ها رد کرده، اما علت اصلی تلفات هنوز مشخص نشده است.

کوک گفت در صورت کمبود غذا، والدین ممکن است نتوانند جوجه‌های خود را تا زمان پرواز تغذیه کنند و در نتیجه، برخی جوجه‌ها پیش از ترک محل تلف شوند.

دریاچه کاوندیلا از زیستگاه‌های مهم پرندگان و ماهیان در پارک ملی کینچگا در غرب نیوساوت‌ولز به شمار می‌رود.

معاون ارشد دامپزشکی اداره صنایع اولیه و توسعه مناطق نیوساوت‌ولز اعلام کرد تحقیقات برای مشخص شدن علت مرگ این پرندگان طی دو هفته آینده ادامه خواهد داشت.