وداع با آمپول دندانپزشکی با ورود تکنولوژی جدید محققان استرالیایی

وداع با آمپول دندانپزشکی با ورود تکنولوژی جدید محققان استرالیایی

بسیاری از افراد هستند که به دلیل واهمه از آمپول بی‌حسی عطای رفتن نزد داندانپزشک را به لقای آن می‌بخشند. براساس آمار 30 درصد از استرالیایی‌ها به دلیل دلهره ناشی از آمپول، به دندانپزشک مراجعه نمی‌کنند.

 

به گزارش رادیونشاط، به همین دلیل محققان دانشگاه گریفیت در حال بررسی استفاده از سیستمی هستند که در آینده جایگزین آمپول‌های بی‌حس خواهد شد.

 در این تکنولوژی پالس‌هایی از پرتو نورانی ال ای دی به ریشه دندان تابیده شده و درست مانند آمپول، موجب بی‌حسی موضع مورد نظر می‌شود.

تابش پرتوهای نورانی به مدت 20 ثانیه باعث می‌شود تا بیمار به مدت 20 دقیقه هیچ دردی احساس نکند. در صورت نیاز به مدت زمان بیشتر، لازم است بار دیگر دندان در معرض نور ال ای دی قرار بگیرد.

این طرح در حال گذراندن مراحل آزمایشی بوده و در صورت موفقیت از سال آینده روانه بازار خواهد شد.

به گفته یکی از محققان دانشگاه گریفیت، علیرغم نگرانی از بابت استفاده از پرتو ال ای دی، استفاده از سیستم جدید عاری از هرگونه عارضه‌ای بوده و کاملا ایمن است.