پیکر بی‌جان شعبده‌باز ایرانی‌تبار در جنگل‌های کوئینزلند پیدا شد

پیکر بی‌جان شعبده‌باز ایرانی‌تبار در جنگل‌های کوئینزلند پیدا شد

پیکر بی‌جان دنیل هیدن، شعبده‌باز ۲۶ ساله ایرانی‌تبار اهل گلدکوست، پس از ۱۰ روز جست‌وجوی گسترده در منطقه‌ای جنگلی در پارک ملی مونت کوگال در ایالت کوئینزلند پیدا شد.

به گزارش رادیو نشاط،
دنیل هیدن آخرین بار ساعت ۳ بامداد ۱۴ ژوئن در منطقه برودبیچ در گلدکوست دیده شده بود.

پس از ناپدید شدن او، نیروهای مختلف از جمله پلیس کوئینزلند، نیروهای دفاعی استرالیا، سازمان خدمات اضطراری ایالتی، آتش‌نشانی کوئینزلند و داوطلبان خدمات آتش‌نشانی روستایی، عملیات گسترده‌ای را برای یافتن او آغاز کردند.

پیکر بی‌جان این جوان ۲۶ ساله حدود ساعت ۱۱ صبح چهارشنبه ۲۴ ژوئن در منطقه‌ای جنگلی در پارک ملی مونت کوگال پیدا شد.

پیش‌تر خودروی دنیل هیدن در ۱۶ ژوئن در جاده‌ای نزدیک این پارک ملی کشف شده بود و همین موضوع باعث شد تمرکز نیروهای جست‌وجو به منطقه کوهستانی و صعب‌العبور مونت کوگال معطوف شود.

بر اساس گزارش‌ یاهو نیوز، تلفن همراه او مدت کوتاهی پس از آخرین مشاهده خاموش شده بود و تماس‌های ورودی نیز به صندوق صوتی پر منتقل می‌شد.

پلیس کوئینزلند اعلام کرده است مرگ دنیل هیدن مشکوک تلقی نمی‌شود، اما تحقیقات درباره علت دقیق مرگ همچنان ادامه دارد.

دنیل هیدن شعبده‌بازی حرفه‌ای بود و به دلیل سبک نمایشی خاص و اجراهای خلاقانه‌اش شناخته می‌شد. او در اینستاگرام بیش از هفت هزار دنبال‌کننده داشت و آخرین پست خود را چند روز پیش از ناپدید شدن منتشر کرده بود.

پس از انتشار خبر درگذشت او، شماری از دوستان، هواداران و نزدیکانش در شبکه‌های اجتماعی پیام‌های تسلیت منتشر کردند.

در روزهای پیش از پیدا شدن جسد، خانواده دنیل هیدن از مردم و نیروهای امدادی خواسته بودند برای یافتن او کمک کنند. برادر او، ایلیا جمشیدی، گفته بود که خانواده روزهای بسیار سختی را پشت سر گذاشته‌اند. مادرش، فرناک، نیز گفته بود: «او پسر من است و بسیار قوی است؛ اما حالا بیش از هشت روز گذشته و باید او را پیدا کنیم، او به کمک نیاز دارد.»