بطری‌های شراب و نوشیدنی‌های الکلی در مسیر ورود به طرح بازگشت ۱۰ سنتی در سراسر استرالیا

بطری‌های شراب و نوشیدنی‌های الکلی در مسیر ورود به طرح بازگشت ۱۰ سنتی در سراسر استرالیا

استرالیای غربی اعلام کرد از اول ژوئیه ۲۰۲۶ بطری‌های شراب و نوشیدنی‌های الکلی نیز به طرح Containers for Change اضافه می‌شوند و شهروندان می‌توانند به ازای تحویل هر بطری واجد شرایط، ۱۰ سنت دریافت کنند.

به گزارش رادیو نشاط، این تصمیم، استرالیای غربی را به جمع ایالت‌ها و قلمروهایی اضافه می‌کند که طرح بازگشت وجه ظروف نوشیدنی را به بطری‌های شراب و الکل گسترش داده‌اند یا برای اجرای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند.

در کوئینزلند، این تغییر از قبل اجرا شده است. قلمرو شمالی نیز مسیر مشابهی را دنبال کرده و نیوساوت‌ولز، استرالیای جنوبی و قلمرو پایتختی استرالیا اعلام کرده‌اند که تا سال ۲۰۲۷ بطری‌های شراب و نوشیدنی‌های الکلی را وارد طرح بازگشت ۱۰ سنتی خواهند کرد.

با این حال، ویکتوریا و تاسمانی هنوز برنامه رسمی مشابهی برای اضافه کردن بطری‌های شراب و نوشیدنی‌های الکلی به طرح خود اعلام نکرده‌اند.

مقام‌های محیط‌زیستی می‌گویند گسترش این طرح در سطح کشور می‌تواند میلیون‌ها بطری شیشه‌ای را از محل‌های دفن زباله دور نگه دارد، بازیافت شیشه را افزایش دهد و درآمد بیشتری برای خانواده‌ها، مدارس، باشگاه‌ها و خیریه‌ها ایجاد کند.