استرالیا در بحران مسکن؛ دولت با بسته ۲ میلیارد دلاری وارد میدان شد

 استرالیا در بحران مسکن؛ دولت با بسته ۲ میلیارد دلاری وارد میدان شد

در حالی که افزایش قیمت خانه و اجاره‌بها زندگی میلیون‌ها نفر در استرالیا را تحت فشار قرار داده، دولت فدرال از یک بسته عظیم ۲ میلیارد دلاری برای ساخت حدود ۶۵ هزار خانه جدید رونمایی کرد؛ طرحی که می‌تواند آینده بازار مسکن کشور را تغییر دهد.

به گزارش رادیو نشاط، دولت آنتونی آلبانیزی اعلام کرده است بودجه‌ای ۲ میلیارد دلاری برای توسعه زیرساخت‌های پروژه‌های مسکونی در سراسر استرالیا اختصاص خواهد داد؛ اقدامی که هدف آن تسریع ساخت‌وساز و مقابله با بحران کمبود مسکن عنوان شده است.

بر اساس جزئیات اعلام شده، این بودجه صرف توسعه زیرساخت‌هایی مانند جاده، شبکه آب، برق و خدمات شهری خواهد شد تا پروژه‌های جدید مسکونی سریع‌تر وارد مرحله ساخت شوند و ظرفیت عرضه خانه در بازار افزایش یابد.

دولت فدرال می‌گوید این طرح می‌تواند زمینه ساخت حدود ۶۵ هزار خانه جدید را فراهم کند؛ موضوعی که در شرایط فعلی، برای بسیاری از خانواده‌ها، مستأجران و خریداران خانه اول اهمیت حیاتی دارد.

بازار مسکن استرالیا طی سال‌های اخیر با رشد شدید قیمت‌ها، کمبود عرضه و افزایش بی‌سابقه اجاره‌بها روبه‌رو بوده و همین مسئله باعث شده موضوع مسکن به یکی از مهم‌ترین بحران‌های اقتصادی و اجتماعی کشور تبدیل شود.

اعلام این بسته در حالی صورت می‌گیرد که فشار افکار عمومی بر دولت برای ارائه راهکارهای فوری جهت کنترل هزینه‌های زندگی و بهبود دسترسی مردم به مسکن، به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.