افزایش پرداخت‌های رفاهی سنترلینک برای بیش از 5.3 میلیون استرالیایی

افزایش پرداخت‌های رفاهی سنترلینک برای بیش از 5.3 میلیون استرالیایی

بیش از 5.3 میلیون نفر در استرالیا از ۲۰ سپتامبر پرداخت‌های رفاهی بیشتری دریافت خواهند کرد؛ دولت ارزش این افزایش‌ها را حدود ۴ میلیارد دلار اعلام کرده است.

به گزارش رادیو نشاط، حداکثر مستمری افراد مجرد با 36.80 دلار افزایش به 1237.70 دلار در هر دو هفته می‌رسد.

مستمری زوج‌ها نیز در مجموع 55.60 دلار افزایش می‌یابد و به ۱۸۶۶ دلار در هر دو هفته خواهد رسید.

کمک‌هزینه جاب‌سیکر (JobSeeker) برای افراد بدون فرزند با 16.20 دلار افزایش به 833.70 دلار در هر دو هفته می‌رسد.

حداکثر کمک‌هزینه والدین مجرد نیز با 20.90 دلار افزایش به ۱۰۸7.20 دلار خواهد رسید؛ نرخ مربوط به والدین دارای همسر یا شریک زندگی نیز با 14.80 دلار افزایش به ۷۶۳ دلار در هر دو هفته می‌رسد.

حداکثر کمک‌هزینه اجاره مسکن برای افراد مجرد 4.40 دلار افزایش یافته و به 223.80 دلار می‌رسد؛ این مبلغ برای زوج‌ها نیز با 4.20 دلار افزایش به ۲۱۱ دلار خواهد رسید.

تانیا پلیبرسک، وزیر خدمات اجتماعی، گفته این افزایش‌ها به خانوارها برای تأمین هزینه‌های زندگی کمک خواهد کرد. سمت فعلی او نیز در منابع رسمی دولت تأیید می‌شود.

با این حال، شورای خدمات اجتماعی استرالیا اعلام کرده افزایش‌های دوره‌ای کافی نیست و خواستار افزایش واقعی و قابل‌توجه پرداخت‌های رفاهی شده است.

گزارش هزینه زندگی انگلیکِر استرالیا، یکی از شبکه‌های فعال در حوزه خدمات اجتماعی، نشان می‌دهد مبلغ جاب‌سیکر هنوز هزینه‌های ضروری زندگی را پوشش نمی‌دهد؛ به‌طوری که یک دریافت‌کننده برای تأمین اجاره، خوراک و حمل‌ونقل، هر دو هفته با ۵۰۲ دلار کمبود روبه‌رو است. این رقم برای یک والد مجرد ۳۴۸ دلار است.